EN | RO
logo Ajutor Cosul meu (0) SHOP OUTLET
Cumparator fericit
Vreau doar sa va multumesc pentru produsul de calitate si serviciile de specialitate! Sunt sigur ca voi fi client fidel si astept noile produse
- Raluca C., Bucuresti

magazin
Follow usGhete barbati pentru iarna din piele Merrell si Grisport de inalta calitate!

 

Ghete barbati sunt incaltamintea purtata de barbati iarna sau toamna atunci cand temperatura scade si umiditate creste din cauza precipitatiilor care incep sa fie prezente mai mult . Ghetele de barbati sunt mai usoare de cat bocanci dar au o protectie egala cu bocanci . Ghetele de barbati pot fi purtate atat la munte in calatorii sau drumetii cat si atunci cand iesit cu prieteni sau la munca in birou . Ele au un aspect mai placut si sunt mai sport decat bocanci asa ca pot fi purtate oriunde vreti dumneavoastra . Ghetele ar trebui sa va asigure o protectie aproape la fel ca bocanci de aceea va recomandam sa va luati ghete din piele , pentru ca materialul piele este cel mai bun material din care se poate fabrica o incaltaminte deorece pielea este un material care asigura o impermiabilitate foarte buna si izoleaza foarte bine picioarele si tine o temperatura optima la picioarele voastre . Ghetele pe care magazinul nostru le comercializeaza sunt produse de catre Grisport si Merrell . Aceste doua mari firme au un renume in domeniul fabricari incaltamintei de iarna si pentru munte . Firma Merrell isi are sediul in Statele Unite ale Americi si are o piata de desfacere foarte mare . Firma are un laborator de cercetare foarte performant si sunt orientati pentru a gasi intotdeauna un material care sa fie cat mai bun pentru incaltamintea pe care o fabrica . Aceasta firma incalta sportivi de renume din intreaga lume iar tehnologia lor inovativa face ca incaltamintea produsa sa ofere o cat mai buna protectie pentru picioarele dumenavoastra . Pe langa pielea din care este facut fiecare produs de la aceasta firma , mai este si materialul minune Goretex care ajuta ca incaltamintea sa fie una de grad superior calitativ . Va recomandam ghetele goretex din doua motive , unul este acela daca vreti ca picioarele voastra sa nu simpta niciun fel de umezeala si sa nu sufere degeraturi sau alte boli care v-ar putea deranja si nu a-ti mai avea o experienta placuta atunci cand le purtati , si al doilea lucru e ca materialul Goretex va va ajuta picioarele dumneavoastra sa respire foarte bine astfel acestea nu vor avea un miros neplacut atunci cand va veti descalta .

A doua firma care produce incaltamintea comercializata de noi este firma Grisport . Acestia isi au sediul in Italia si au o piata de desfacere in peste 50 de tari din intreaga lume printre care si Romania . Aici in aproape fiecare oras mare veti gasi un magazin care sa comercializeze produsele pe care ei le produc . Ghetele Grisport au un aspect foarte sportiv si pot fi asemantoare cu pantofi numai ca acestea ofera o protectie desavarsita . Ghetele de barbati de la Grisport sunt prevazute cu talpa Vibram , este de o calitate superioara fiind confectionata din cauciuc . In interior sunt captusite cu materialul Gritex care permite piciorului sa respire foarte bine dar tine umezeala departe si asigura o temperatura foarte buna piciorului dumneavoastra . In exterior ghetele sunt facute din piele ceea ce va va asigura garantie unei utilizari forte indelungate si a unei experiente foarte placute .

Pentru a comanda Ghete Barbati de la Grisport si Merrell dati click pe categoria incaltaminte din stanga sus si de acolo va alegeti produsul si va plasati comanda avand grija sa lasati un numar de telefon la care o sa va contacteze un coleg de-al nostru pentru a confirma comanda .