Facebook Pixel Code
Dorești să returnezi sau să schimbi un produs? E simplu :) Urmărește pașii: 1. Completează: a. adresa ta de e-mail b. numărul comenzii - o găsești în colet pe factură, pe site în secțiunea Contul meu, în email-ul de confirmare. c. în cazul în care ai un cont la noi, este mai ușor dacă te loghezi. 2. Apasă pe butonul Caută comanda. a. comenziile și produsele pe care le poți returna vor apărea automat. 3. Selectează articolul sau articolele pe care dorești să le returnezi sau să le schimbi. 4. Apasă pe butonul Întoarcere. 5. Selectează tipul de retur: a. SCHIMB (credit) b. RESTITUIREA VALORII 6. Trimite formularul. 7. În cazul în care ai ales RESTITUIREA VALORII: a. vom trimite un curier la tine pentru preluarea coletului b. iar după ce produsul ajunge înapoi la noi, îți vom restitui suma plătită în termen de 4 zile lucrătoare prin transfer bancar c. reținând 9 lei (taxă de livrare). 8. În cazul în care ai ales SCHIMB (credit): a. vei primi automat pe e-mail un cod voucher cu valoarea produsului/produselor pe care dorești să îl returnezi. b. te rugăm să plasezi o comandă folosind acest cod la produsul/produse pe care le dorești în schimb c. în cazul în care valoarea comenzii pentru schimb este mai mică decât valoarea voucherului, vei primi automat un nou cod voucher cu suma rămasă, pe care o poți folosi la o următoare comandă. d. îți trimitem coletul nou și efectuezi un schimb cu Agentul de la GLS. e. costul transportului este 18 lei, altfel zis: dus 9 lei și întors 9 lei 9. Ambalează cu atenție produsul: a. protejează cutia produsului (dacă este cazul) împotriva umezelii cu o folie impermeabilă sau hârtie groasă b. te rugăm să nu lipești bandă adezivă pe cutia produsului c. te rugăm să pregătești coletul în felul în care l-ai primit de la noi :) 10. În termen de maximum 1 zi lucrătoare, de la trimiterea formularului, un coleg din echipa noastră te va contacta. 11. Schimbul costă 18 lei și returul costă 9 lei (taxă de livrare).
Important: Ai 30 de zile drept de retur, dacă produsul se află în stare impecabilă, neuzată, având toate etichetele corespunzătoare.
Dacă ai orice întrebare sau nelămurire, te rugăm să ne scrii la adresa de e-mail: info@sportmaniac.ro sau să ne contactezi 📞 telefonic la nr: 004 0757 – 404 756.
Retur produse Doar furnizează adresa ta de e-mail și numărul de referință pentru a identifica comanda.
Email-ul tău*
Număr de comandă*
 
Produsul a fost adaugat.