Cizme Crocs

Vezi subcategoriile
Subcategoriile:
Ascunde subcategoriile

Cizme Crocs - cei mai buni parteneri pe ploaie sau zăpadă

Ce poate fi mai potrivită pe o vreme ploioasă, umedă sau cu zăpadă, decât o pereche impermeabilă de cizme Crocs? Pe lângă impermeabilitatea oferită, acestea sunt super confortabile, oferind totodată protecție piciorului.

O pată de culoare în zilele ploioase - Cizme Crocs

Cei mici adoră să se joace în ploaie, să sară în bălți, prin noroi. Pentru toate aceste activități distractive, o pereche de cizme Crocs de ploaie este alegerea cea mai potrivită. Sunt impermeabile, super colorate, confortabile, spațioase la picior, oferind respirabilitate. Sunt ușor de încălțat și descălțat, iar spre bucuria celor mai mari, sunt ușor de curățat. Pe lânga astea sunt rezistente, din materiale de cea mai înaltă calitate, care nu absorb apa. Talpa acestor cizme Crocs au o aderență potrivită pentru suprafețele umede, eliminând riscul de alunecare.

Crocs oferă și o colecție de cizme special creată pentru toată lumea.

Cele mai confortabile cizme de iarnă - Cizme Crocs

Colecția de iarnă cizme Crocs este special creată pentru zilele cu temperaturi negative, cu zăpadă și gheață. Ca și în majoritatea celorlalte cizme, și acestea de iarnă sunt impermeabile, aderente și extrem de rezistente. Cizmele Crocs au o tehnologie numită Dual Crocs Comfort® pentru absorbția optimă a șocurilor, astfel cei ce îi poartă se pot bucura de fiecare clipă petrecută afară.

Cizme Crocs pentru toată lumea

Alege produsele Crocs pentru toată familia cu livrare rapidă din stoc aflat in România:

Navighează înapoi la categoria Crocs

FILTREAZĂ DUPĂ
FILTRE(1)

Marca

Impermeabil

Membrană impermeabilă

Produsul a fost adaugat.