◉ Întreținere încălțăminte CROCS

Ai grijă de Crocșii tăi și bucură-te cât mai mult timp de ei! Curățarea Crocșilor este extrem de ușoară și rapidă.

Te ajutăm cu câteva sfaturi pentru îngrijirea și curățarea potrivită a încălțămintei CROCS, separat pentru fiecare tip.

✓ Modele din material Croslite™:

Articolele CROCS din această spumă specială, numită Croslite, cum ar fi colecția Clog (saboți), Slide (papuci) și Flip (șlapi), se pot curăța rapid cu apă rece și săpun, sau în mașina de spălat, însă pe ciclul delicat.

✓ Modele din colecția Lined, cu căptușeală sau blăniță:

În cazul saboților Crocs cu căptușeală și a altor modele cu blăniță sau puf, căptușeala nu poate fi îndepărtată, așa că se recomandă curățarea delicată cu apă caldă și săpun pentru îndepărtarea murdăriei, resturilor sau petelor.

✓ Modele din piele netedă:

La încălțămintea CROCS din piele netedă primul pas de curățare este îndepărtarea prafului și murdăriei cu o cârpă umedă. După acest pas se folosește o perie, preferabil de bumbac, pentru a aplica o cremă sau ceară naturală pentru pantofi. Acesta se aplică încet, în spirală.

✓ Modele din piele lăcuită: Pantofii Crocs din piele lăcuită pot fi șterși ușor cu o cârpă curată și umedă sau cu un produs profesional conceput special pentru curățarea pielii lăcuite. Evită utilizarea de substanțe chimice dure, cum ar fi alcoolul sau detergentul, deoarece acestea vor îndepărta luciul și strălucirea pantofilor.

Modele din piele standard, fără finisaj:

Acestea pot fi curățate ușor cu o cârpă sau o perie umedă. După aceea se aplică o cremă cu ceară pentru pantofi, apoi se lustruiesc cu o perie moale sau o cârpă de bumbac pentru a menține un luciu cât mai natural.

✓ Modele cu platformă sau cu toc:

Pentru a curăța platformele și tocurile din material sintetic, folosește o cârpă umedă pentru a îndepărta praful și murdăria. Pe cât posibil evită detergenții cu solvenți, deoarece aceștia pot distruge adezivul folosit pentru lipirea tălpii.

✓ Modele din piele întoarsă sau lână/blăniță:

În cazul acestor materiale, se curăță ușor partea superioară cu o perie moale de sârmă sau de plastic, apoi se aplică un spray impermeabilizant. Pentru modelele Crocs cu lână sau blăniță, curățarea se poate face cu săpun și o cârpă umedă sau se poate utiliza ciclul delicat al mașinii de spălat la o temperatură cât mai mică.

✓ Modele din pânză:

Pentru modelele elastice, din material stretch și din pânză, cum ar fi modelul Santa Cruz, folosește săpun și o cârpă umedă sau o perie moale pentru îndepărtarea murdăriei, resturilor sau petelor.

După curățare, toate modelele trebuie să fie uscate natural, la aer. Expunerea la căldură extremă, la soare, la mașini de spălat vase sau mașini de spălat haine poate cauza contracția sau deformarea încălțămintei.

Produsul a fost adaugat.