Vibram

Talpa Vibram - tehnologia care a revoluționat industria de încălțăminte outdoor

Talpa Vibram a fost gândită și proiectată pentru prima dată la inițiativa unui alpinist italian, pe nume Vitali Bramani. Tehnologia tălpii Vibram a fost creată în colaborare cu Leonardo Pirelli, care a inventat prima talpă din cauciuc vulcanizat, mai mult decât potrivită pe diverse suprafețe. Tehnologia Vibram are o tradiție de 8 decenii și continuă să revoluționeze lumea încălțămintei de drumeții și alpinism. Talpa Vibram este recunoscută la nivel mondial pentru tehnologia sa avansată și pentru performanța excelentă. Pe SportManiac te așteaptă o gamă largă de încălțăminte Vibram din mărci de top, precum Grisport, Merrell și Scarpa.

Performanță, aderență și siguranță - Talpă Vibram

Încălțămintea Vibram este disponibilă într-o varietate de stiluri și modele. Talpa Vibram este utilizată în încălțămintea outdoor (trekking, alpinism, drumeții), în încălțămintea de lucru, în fashion și în timpul liber, purtate în viața de zi cu zi. Tehnologia Vibram, considerat lider pe piața de specialitate, oferă o aderență perfectă pe aproape orice suprafață, umedă sau uscată, menținând piciorul în siguranță la fiecare pas. Pe lângă aderența potrivită, acest tip de talpă oferă siguranță, durabilitate și o calitate înaltă și rezistentă. Depinzând de tipul de încălțăminte, de locul unde acesta este recomandat pentru a fi utilizat, talpa poate fi mai moale sau mai dură. Acesta se schimbă în funcție de activitatea outdoor, de suprafața terenului și de sezon. Pe SportManiac te așteptăm cu mare varietate de bocanci Vibram, pantofi Vibram și sandale Vibram pentru ieșirile tale în aer liber.

Încălțăminte Vibram pentru aventurile tale outdoor

Te pregătești de o drumeție? Alege pentru confortul și siguranța picioarelor tale bocancii Vibram. Prezente în nenumărate modele și mărimi, pentru damă, bărbați și copii, acestea îți vor asigura piciorul, oferind o aderență incredibilă, indiferent de sezon sau suprafață. Cu o pereche de bocanci Vibram ieșirile tale în natură vor fi fără grija de alunecare, astfel te poți bucura de peisajele minunate pe deplin. Dacă ești în căutarea unei perechi de pantofi Vibram, ai de unde alege. Branduri de top precum Grisport, Merrell, Scarpa vin cu noi și noi colecții în fiecare sezon pentru activitățile tale în aer liber. Pe lângă pantofi, îți punem la dispoziție chiar și sandale Vibram, perfecte pentru perioada verii. Acestea se prezintă prin aderență, suport și o respirabilitate perfectă în zilele caniculare, oferind siguranța necesară. Descoperă întreaga gamă de încălțăminte cu talpă Vibram pe SportManiac și alege modelul potrivit pentru tine.

Produsul a fost adaugat.