Cizme Crocs Copii

Cizme Crocs copii - partenerul potrivit în zilele ploioase într-un stil colorat

Descoperă colecția de cizme Crocs copii de la SportManiac și fii sigur ca micuții tăi sunt pregătiți pentru orice vreme. Indiferent daca plouă sau ninge, aceste cizme sunt proiectate pentru a-i proteja pe cei mici de umezeală, păstrând totodată piciorușele la temperatura optimă.

Impermeabile și vesele

Cizmele Crocs copii sunt realizate din materiale impermeabile, rezistente, cm ar fi Croslite, astfel încât sa-i ferească de apă și sa-i mentină picioarele calde și uscate. În plus, acestea sunt disponibile în culori vesele, astfel încât sa-i încânte și sa le adauge un plus de culoare garderobei și stării de spirit.

Comoditate și siguranță cu tehnologia Croslite

Indiferent daca aleg să meargă prin zăpadă sau să sară din baltă în baltă în zilele ploioase, talpa antiderapantă a cizmelor Crocs copii le va ajuta sa rămână siguri la fiecare pas, evitând alunercarea. Pe lângă asta, sunt ușor de încălțat și descălțat, fiind motiv de bucurie atât pentru cei mici, cât și pentru părinți.

Cizmele Crocs copii de ploaie sunt fabricate din materialul specific  Crocs, mai exact Croslite, care asigură un confort maxim la fiecare pas, flexibilitate și rezistență. 

Accesorizare după bunul plac

Cei mici își pot colora, personaliza cizmele preferate cu accesoriile unice Jibbitz. Majoritatea modelelor de cizme Crocs copii au pe partea superioară mici găurele în care pot pune aceste accesorii. Înseninează și adu bucurie celor mici cu cizme Crocs copii pline de culoare.

Navighează înapoi la categoria Cizme Crocs

Produsul a fost adaugat.