Facebook Pixel Code
Navigare pe blog
 
Sort by:
 • La pas în Cheile Bicăjelului în confortul bocancilor Columbia
  La pas în Cheile Bicăjelului în confortul bocancilor Columbia
  46 Views

  Ce poate fi mai frumos, într-un weekend însorit de noiembrie, decât o drumeție pe măsură. În ultimul sfârșit de săptămână tomnatic din noiembrie, am împachetat, ne-am echipat și am plecat de zor spre un bine-cunoscut punct din România. Unde mai exact? În Cheile Bicazului, cheile care leagă Transilvania de Moldova. Citește articolul și află totul despre un traseu minunat până la refugiul panoramic și Piatra Poineii și înapoi.

  Read more
 • De ce este GRISPORT un producător renumit de bocanci trekking?
  De ce este GRISPORT un producător renumit de bocanci trekking?
  95 Views

  Ești în căutarea unei perechi de bocanci sau ghete pentru ieșirile tale în natură? Cauți pantofi impermeabili în stil casual? Produsele din gama Grisport îți vor fi pe plac! Calitatea italiană, confortul, impermeabilitatea, suportul, siguranța și aderența sunt de nelipsit. Încalță-le și te vei convinge! Citește articolul și află totul despre confortul și calitatea oferită de încălțămintea Grisport!

  Read more
 • NOIEMBRIE 2022: LIVRARE GRATUITĂ întreaga lună folosind codul BLACK!
  NOIEMBRIE 2022: LIVRARE GRATUITĂ întreaga lună folosind codul BLACK!
  38 Views

  Pregătește-te de sezonul rece cu încălțăminte și accesorii pe măsură. Bucură-te de livrare gratuită toată luna noiembrie! Ultima lună de toamnă aduce temperaturi puțin mai scăzute și încetul cu încetul ne duce către iarnă. Pentru a asigura confortul și siguranța indiferent de temperatura de afară, echipează-te corespunzător și alege să fii mereu pe fază, atât pe ploaie, cât și pe uscat, sau de ce nu, zăpadă. Alege din sute de modele de bocanci, ghete, cizme, pantofi, saboți și multe altele!

  Read more
 • CROCTOBER 2022: 23% reducere exclusiv la gama CROCS, doar în 22-23 octombrie!
  CROCTOBER 2022: 23% reducere exclusiv la gama CROCS, doar în 22-23 octombrie!
  37 Views

  În data de 23 octombrie se sărbătorește Ziua Internațională CROCS! Iar anul acesta este unul și mai special, deoarece acest brand împlinește 20 de ani de existență. Sărbătorește cu noi și bucură-te de confortul, originalitatea, culoarea oferită de aceste încălțări atât de speciale deja în viața ta de zi cu zi. Marcăm și noi această zi, această aniversare! Cum? Cu cele mai mari mari și mai maniace reduceri ale anului! În weekendul acesta, 22-23 octombrie, îți oferim o reducere de 23% exclusiv...

  Read more
 • CROCTOBER: aniversare specială CROCS!
  CROCTOBER: aniversare specială CROCS!
  125 Views

  Luna croctombrie este despre CROCS! Despre confortul, unicitatea, culoarea oferită de aceste încălțări atât de minunate! Află mai multe informații despre istoricul acestei mărci, despre motivele pentru care se bucură de un asemenea succes pe întreaga planetă! Citește articolul și descoperă lucruri mai puțin știute despre acest brand!

  Read more
 • OCTOMBRIE 2022: Livrare gratuită întreaga lună folosind codul CROCTOBER!
  OCTOMBRIE 2022: Livrare gratuită întreaga lună folosind codul CROCTOBER!
  82 Views

  Ia toamna la pas și bucură-te de livrare gratuită toată luna! Luna octombrie este una din cele mai colorate. Natura se îmbracă în haine aurii, temperaturile scad, iar schimbările în garderobă sunt mai mult decât necesare. Luna aceasta, pe lângă cele mai noi colecții de toamnă, îți oferim transport gratuit indiferent de valoarea comenzii! Fie că ești în căutarea unei perechi de saboți călduroși în casă, fie că dorești o nouă pereche de bocanci de munte sau o pereche de pantofi pentru...

  Read more
 • DRUMEȚII DE TOAMNĂ: Alegerea corectă a încălțămintei
  DRUMEȚII DE TOAMNĂ: Alegerea corectă a încălțămintei
  172 Views

  Adori drumețiile? Te pregătești de o nouă ieșire outdoor? Cucerește noi culmi toamna aceasta în echipamentul potrivit acestei perioade. Îți sărim în ajutor și îți prezentăm toate critieriile importante pe care încălțămintea ta trebuie să le conțină. Citește articolul și află totul despre ce caracteristici trebuie să îndeplinească încălțămintea ta în drumeții!

  Read more
 • SEPTEMBRIE 2022: Reduceri maniace de 15% cu codul ÎNVĂȚARE!
  SEPTEMBRIE 2022: Reduceri maniace de 15% cu codul ÎNVĂȚARE!
  89 Views

  Luna septembrie este despre întoarcerea la viața normală, la școală sau la locul de muncă. Pentru a sprijini educația și pentru a ușura începutul acestei perioade, te surprindem întreaga lună cu o extra reducere maniacă la întreaga colecție! Fie că te întorci la job și ai nevoie de încălțăminte nouă pentru perioada mai răcoroasă, fie că cel mic se pregătește de grădiniță sau școală, îți oferim încălțăminte confortabilă și de calitate din branduri de top, pentru fiecare membru al familiei!...

  Read more
 • CROCS: Alegerea perfectă pentru un look cu adevărat unic și cool!
  CROCS: Alegerea perfectă pentru un look cu adevărat unic și cool!
  198 Views

  Arată-ți personalitatea și stilul prin unicitatea încălțămintei CROCS! Colorează-ți ținutele cu cele mai cool modele CROCS și personalizează-le cu multe accesorii Jibbitz pe placut tău! Află de ce este CROCS potrivită ținutelor tale! Citește articolul și află de ce Crocșii sunt un must-have în garderoba ta!

  Read more
Showing 1 to 9 of 9 (1 Page)
Produsul a fost adaugat.