EN | RO
logo Ajutor Cosul meu (0) SHOP OUTLET
Cumparator fericit
Vreau doar sa va multumesc pentru produsul de calitate si serviciile de specialitate! Sunt sigur ca voi fi client fidel si astept noile produse
- Raluca C., Bucuresti

magazin
Follow us{literal}

Imbracaminte si incaltaminte Merrell

 

De mai bine de 26 de ani, compania Merrell a imbinat design-ul contemporan, comfortul renumit si performanta dovedita cu scopul de a crea incaltaminte bocanci Merrell si pantofi Merrell, cizme Merrell, sandale Merrell, ghete Merrell si imbracaminte jachete Merrell si pantaloni Merrell de inalta calitate pentru pasionatii activitatilor in aer liber. 

Filozofia pantofi sport Merrell si adidasi Merrell este ca aventurile in aer liber ofera ocazia de a descoperi un mai mare sentiment de libertate, constiinta de sine si implinire.

Pe masura ce conceptul sandale Merrell si papuci Merrell de “aer liber” si-a extins insemnatatea cuprinzand diferite tipuri de activitati si imprejurimi, nevoile celor pasionati de a-si petrece timpul in aer liber s-au schimbat.

Compania Merrell incaltaminte si imbracaminte considera ca drumul este la fel de important ca si destinatia – si aceasta a fost inspiratia lor inca din prima zi.

Lasati ca pantofii si hainele Merrell sa faca parte din propria dumneavoastra calatorie inspiratoare in Romania!

 

{/literal}