EN | RO
logo Ajutor Cosul meu (0) SHOP OUTLET
Cumparator fericit
Vreau doar sa va multumesc pentru produsul de calitate si serviciile de specialitate! Sunt sigur ca voi fi client fidel si astept noile produse
- Raluca C., Bucuresti

magazin
Follow usSaboti Crocs pentru copii, barbati, dama oroginali. Livram coletele in Romania si in Bucuresti

 

Saboti crocs sunt incaltamintea purtata de catre copii , barbati , femei pe care medici o recomanda ca fiind cea mai buna . Medici ortopedici recomanda pacientilor lor sa poarte papuci crocs din cauza ca materialul din care saboti sunt facuti este unul care ajuta foarte mult picioarele . Materialul Crocs este de fapt o răşină din celule închise, un copolimer între acetatul de vinil şi etilenă. Croslite este total anti-microbial şi nu reţine practic nici un miros neplăcut. În plus, are proprietăţi deosebite de absorbtie a socului la impact.

Firma Crocs a fost fondata in Statele Unite ale Americi de catre trei prieteni - Scott Seamans, Lyndon "Duke" Hanson, si George Boedecker, Jr. Saboti originali erau destinati pentru apa , puteau fi incaltati atunci cand se organizau plimbari cu barca deorece nu materialul nu retinea apa . Primul model de la crocs de papuci a fost in 2002 erau saboti de plaja si a fost prezentat in Florida la Ft. Lauderdale Boat Show . In acel moment s-au vandut 200 de modele . In iunie 2004 Crocs achizitioneaza Foam Creations si operatiunile de fabricare a acestora pentru a-si asigura drepturile depline pentru tehnologia cu rasina si spuma numita Croslite . Saboti crocs au obtinut trei brevete medicale prin care se atesta proprietatile lor medicale asupra picioarelor . Incepand din 2007 compania a aplicat in U.S. pentru a inregistra marca si logo-ul Crocs atat in tara cat si in peste 40 de jurisdictii din intreaga lume . Multe din aplicari au fost aprobate astfel Crocs si-a exstins piata de desfacere foarte mult . Varietatea de stiluri a papucilor Crocs fac din ei o marca foarte indragita de catre copii pentru ca isi pot cumpara o pereche de saboti crocs copii care sa aiba imprimata un personaj dintr-un desen animat preferat sau dintr-o poveste , sau un super erou . Saboti crocs sunt produsi intr-o gama larga de culori , fiind disponibili in peste 20 de culori cele mai multe sitluri sunt produse intr-o paleta de 4 pana la 5 combinatii de culori . Unii dintre saboti crocs au fost brevetati de catre agentia medicala cum ca ar fi foarte buni pentru diabetici reducand riscurile de producere a leziunilor la picioare la maxim . Tot odata papuci crocs sunt recomandati atunci cand se circula pe scarile circulante ale aeroporturilor pentru ca reduc riscul de prindere a lor intre scari . In spitale se recomanda de catre medici purtarea de catre pacienti de saboti Crocs , exemple fiind spitalele din Canada , Austria etc. Incepand cu anul 2006 vanzarile de saboti Crocs au inceput sa creasca vertiginos , ajungandu-se in 2007 sa se tripleze . În 2007, presedintele de atunci George W. Bush a purtat Crocs negre cu șosete public. În luna august 2009, Prima Doamna Michelle Obama a fost vazuta purtand Crocs cu fiica ei . Asa ca daca vreti ca iarna picioarele dumneavoastra sa nu sufere cumparati-va o pereche de saboti crocs dama sau o pereche de papuci crocs barbati doar de la noi la cele mai bune preturi de pe piata .
Dupa ce v-am dat toate informatiile despre saboti crocs , putem sa va spunem ca noi suntem comercianti legali de saboti Crocs si ca produsele de la noi sunt 100% originale , vin in cutie ambalate , se acorda garantie de peste 90 de zile la toate produsele achizitionate si se acorda factura .