EN | RO
logo Ajutor Cosul meu (0) SHOP OUTLET
Cumparator fericit
Vreau doar sa va multumesc pentru produsul de calitate si serviciile de specialitate! Sunt sigur ca voi fi client fidel si astept noile produse
- Raluca C., Bucuresti

magazin
Follow usGhete penru munte barbati, femei si copii de la Grisport si Merrell din piele!

 

Ghete munte sunt acea incaltaminte care inlocuieste bocanci atunci cand decideti sa mergeti pe munte in drumetii sau excursii . Aceste ghete sunt mai speciale si trebuie sa va protejeze cat mai bine pentru ca atunci cand sunteti pe munte este prezenta si o umiditate ridicata si o temperatura scazuta . In plus ghetele de munte trebuie sa aiba o talpa foarte aderenta ca sa poate sa va ajute sa nu alunecati atunci cand dati peste o suprafata alunecoasa sau atunci cand suprafata este plina de praf si se necesita purtarea unei incaltaminti care sa fie foarte aderenta . Ghetele de munte se difera de bocanci de munte prin greutate aceastea fiind un pic mai usoare decat bocanci ajutand piciorul sa nu oboseasca asa de mult ca atunci cand purtati acei grei bocanci . Dar nu uitati ca bocanci fiind mai grei protejeaza mai bine decat ghetele piciorul deci recomandarea noastra ar fi ca atunci cand va duceti pe munte sa va echipati cu bocanci daca nu ii aveti la indemana atunci luati-va o pereche de ghete dar care sa fie aproape asemantoare cu acestia si sa indeplineasca conditiile de impermiabilitate , sa fie bune izolatoare , sa fie aderente . Ghetele de munte de la noi din magazin sunt originale si sunt produse de catre Merrell si Grisport . Firma Merrell este o firma orientata spre o cat mai buna calitate a produselor sale pe care le fabrica . De aceea acestia au un laborator foarte performant unde cauta si studiaza pentru a gasi materiale cat mai bune pentru incaltamintea de iarna , de munte sau pentru spatii care necesita purtarea unei incaltaminti speciale cat mai bune . Astfel au reusit sa introduca la incaltaminte materialul minune numit Goretex . Acestia isi au sediul in Statele Unite ale Americi si au o piata de desfacere foarte mare reusind sa faca vanzari record an dupa an . Calitatea si seriozitate cu care isi trateaza clientii ii recomanda , in plus acestia echipeaza sportivi de renume din lumea sportului de iarna iar brandul este foarte cunoscut . Materialul minune cum este numit Goretex este folosit cu succes pe aproape toate incaltarile pe care le produc fie ele pentre munte , pentru apa sau pentru oras . Goretex-ul ajuta foarte mult piciorul printr-o impermiabilitate desavarsita , tine o temperatura foarte buna constanta la picior si ii da voie acestuia ca sa respire foarte bine prin pori pe care ii prezinta acest material . Ghetele produse de acestia sunt facute din piele si sunt ochipate si cu materialul Goretex asa ca daca e sa aveti o incaltaminte buna pentru munte aceasta este .

Grisport o alta firma de renume din domeniul incaltaminti pentru iarna si pentru munte , acestia produc bocanci , ghete , adidasi , pantofi toate fiind facute din piele . Produsele lor sunt echipate cu talpa Vibram una dintre cele mai bune talpi cauciucate care exista la momentul actual , interiorul este captusit cu Gritex un material care ajuta piciorul sa respire foarte bine si tine apa in exterior , totodata temperatura este una foarte buna si mentinuta constant . In exterior ghetele sunt facute din piele , ceea ce da incaltaminti o durabilitate si rezistenta foarte buna . Ghetele Grisport au un aspect sportiv asa ca atunci cand va veti achiztiona o pereche de ghete de la aceasta firma o veti putea folosi si pentru munte dar si pentru a va deplasa prin oras atunci cand iesiti cu prieteni , la munca sau birou . Va recomandam aceste ghete de la cele doua firme deorece sunt facute din piele iar fiecare in parte are un material care va ajuta piciorul sa se simpta foarte bine si sa aveti o experienta cat mai buna atunci cand le purtati . Produsele de la noi sunt 100% originale si vin in cutie sigilate . In plus va oferim o garantie de peste 90 de zile la orice produs achizitionat de la noi . Daca un produs nu va convine sau nu corespunde criteriilor pe care le-ati vazut pe site il puteti inapoia si ori vi-l schimbam cu altul ales de dumneavoastra ori va inapoiem bani .

Pentru a comanda ghete munte faceti click pe categoria incaltaminte din stanga sus si selectati-va produsul pe care vreti sa il cumparati . Plasati-va comanda avand grija sa ne lasa-ti un numar de telefon pentru a va putea contacta un coleg de al nostru pentru a va confirma comanda . Va asteptam cu intrebari despre produse sau despre promotii pe care le avem pe site !