EN | RO
logo Ajutor Cosul meu (0) SHOP OUTLET
Cumparator fericit
Vreau doar sa va multumesc pentru produsul de calitate si serviciile de specialitate! Sunt sigur ca voi fi client fidel si astept noile produse
- Raluca C., Bucuresti

magazin
Follow usGhete pentru copii din piele naturala iarna si de munte

 

Ghete copii este acea incaltaminte purtata iarna de catre copii pentru a le proteja cat mai bine picioarele si pentru ai feri de factori externi care le-ar putea provoca anumite boli ale picioarelor . Ghetele pentru copii sunt recomandate pentru ca atunci cand temperaturile de afara scad si umiditatea este ridicata picioarele copiilor dumneavoastra sunt foarte vulnerabile deorece inca nu sunt dezvoltate atat de bine incat sa reziste unor conditii mai grele . De aceea atunci cand vremea o cere trebuie sa le achizitionati picilor o incaltaminte adecvata pentru sezonul care vine . Cum iarna bate la usa ar trebui sa va spunem cateva lucruri despre ghetele iarna pe care noi le avem in magazin si le comercializam . In primul rand ghetele de la noi sunt originale si sunt insotite de factura si o garantie de peste 90 de zile asa ca veti fi asigurati daca ceva nu e bine sau daca acestea nu corespund cu cele de pe site va inapoiem banii inapoi sau vi le schimbam cu alte produse sau modele de ghete . Ghetele pe care noi le comercializam sunt produse de catre firmele Grisport si Merrell doua mari firme din industria incaltamintei de iarna si de munte . Aceste doua firme au dezvoltat de-a lungul timpului tehnologii care vor ajuta picioarele copiilor dumneavoastra sa aiba o experienta foarte buna atunci cand vor purta ghetele comercializate de noi . Firma Merrell a imbinat calitatea cu o cercetare foarte mare in domeniul materialului din care incaltamintea produsa de ei sa fie fabricata , astfel au ajuns ca sa imbine piele cu multe materiale printre care si membrana Goretex . Aceasta membrana credem ca este ceea ce copii dumneavoastra vor iubi foarte mult din cauza ca ea asigura o impermiabilitate desavarsita , ofera o temperatura foarte buna si o tine constanta , in plus da voie picioarelor copiilor sa respire foarte bine . Ghetele de la Merrell sunt fabricate din piele ceea ce da o rezistenta foarte mare si astfel o durata de folosinta indelungata asa ca atunci cand le veti cumpara veti sti ca nu ati cumparat ceva care o sa tina doar o luna ci ghetele de la noi ii vor tine pe copii dumneavoastra foarte mult timp oferindu-le o experienta foarte placuta atunci cand le vor purta .

 

Grisport o alta firma care produce incaltaminte de iarna si de munte de inalta calitate si care s-a orientat spre o calitate cat mai buna oferita cumparatorului si o seriozitate maxima . Ghetele de la ei au un aspect sport asa ca atunci cand copilul le va purta va zice ca in loc de ghete are adidasi . In plus sunt usoare , sunt echipate cu talpa Vibram , una dintre cele mai bune talpi din cauciuc care exista la momentul actual pe piata .

 

La interior ghetele sunt captusite cu materialul Gritex , acesta ofera o impermiabilitate foarte buna , tine o temperatura optima a picioarelor si le da voie sa repsire foarte bine , si nu in ultimul rand tine apa si si umeazeala departe de picioarele copiilor . La exterior ghetele sunt din piele asa ca vor da o rezistenta foarte buna si va vor tine foarte bine . Recomandam ghetele de la cele doua firme pentru ca fiecare are ceva care il ajuta pe copilul dumneavoastra sa aiba o experienta si o senzatie cat mai placuta atunci cand le poarta . Pentru a comanda faceti click pe categoria incaltaminte din stanga sus si apoi slectati categoria copii si de acolo alegeti produsul dorit de dumneavoastra plasandu-va comanda , aveti grija sa ne lasati un numar de telefon la care un coleg de-al nostru va va contacta pentru a confirma comanda .