EN | RO
logo Ajutor Cosul meu (0) SHOP OUTLET
Cumparator fericit
Vreau doar sa va multumesc pentru produsul de calitate si serviciile de specialitate! Sunt sigur ca voi fi client fidel si astept noile produse
- Raluca C., Bucuresti

magazin
Follow usBocanci Grisport online in Romania

 

Grisport si-a confectionat prima pereche de bocanci de mers pe jos in 1977, dupa trecerea in noul mileniu aceasta productie a crescut bine la peste 2 milioane de perechi(bocanci grisport, ghete grisport si alte) pe an, facandu-ne unul dintre primii cinci producatori de incaltaminte outdoor din Europa. Fabrica noastra italiana,cu o tehnologie avansata, asigura in prezent produse, bocanci Grisport in peste 50 de tari din intreaga lume.
Grisport are capacitatea enorma de productie, impreuna cu centrul de cercetare si proiectare de ultima generatie, asigura ca produsele noastre, bocanci Grisport, ghete Grisport raman atat practice cat si elegante. Metodele noastre unice de fabricatie va garanteaza unele dintre cele mai usoare si confortabile cizme Grisport si incaltaminte pe care le veti purta vreodata.
Suntem mandrii sa selectam cele mai bune componente si materiale din piele (bocanci din piele naturala) disponibile industriei incaltamintelor, iar in toata gama veti vedea incorporarea talpicilor Vibram, a captuselilor Impermeabile/Respirabile -Sympatex si a materialelor de performanta Cordura.

In data de 25 iunie 2007, luni, ministrului italian de energie electrica i-au fost aratate planurile care au facut din fabrica Grisport si din bocanciile lor cele mai ecologice incaltaminte din lume. Pe o suprafata de 30,000 metrii patrati, 10,600 de panouri solare au fost ridicate capabile de a produce 1.4 megawati de electricitate. Pentru a oferi o comparatie, aceasta cantitate de energie ar fi putut alimenta 540 de case pentru familii de cate 4 persoane. Pentru a produce 1.4 megawati de energie electrica utilizand resurse traditionale precum carbune/petrol/ulei, daunele aduse mediului ar fi fost de 48 de tone de deseuri toxice pe parcursul a 20 de ani. Energia solara va produce energie pura. Prin trecerea la utilizarea energiei solare, Grisport a redus eliminarea dioxidului de carbon in atmosfera cu 1000 de tone anual; acesta este echivalentul emisiilor anuale de noxe a 320 de masini, bocanci Grisport .